Emotional Healing: Paragnost, Energie lezer, Ziener & Heler Sonja de Heer 

Wil jij iets `speciaals` organiseren?

met jouw verjaardag of voor jouw collega´s, sportteam, vriendinnen, vrienden?


Laat mij dan korte `Readings` voor jullie verzorgen. Succes gegarandeerd.!


Iedereen is nieuwsgierig naar zichzelf! En iedereen is benieuwd wat er in zijn of haar aura, energie, handen geschreven staat en voelbaar is. 

Ook kunnen deze inzichten dienen om een optimaal teamwork te garanderen, in het gezin, de vriendinnen groep of op de werkvloer. We stemmen samen af wat de leukste en beste manier is om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.


Ik reik je inzichten aan over jezelf en welke volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling er genomen dient te worden voor meer innerlijke kracht, rust, liefde en geluk.

Laat je gasten of werknemers bij de hand nemen en verras hen met een energie, foto, voorwerp, stoel en of hand lees reading. Wil je meer informatie bel dan gerust of stuur mij een bericht.


Wat is een Paragnost

Een paragnost is een persoon die een gave heeft, De titel paragnost wordt veelvuldig gebruikt en heeft zijn bijzondere gave meegekregen en deze ontwikkeld d.m.v. trainingen.


Paragnosten

Paragnosten moeten in staat zijn om informatie uit het, het heden, verleden en ook een stukje toekomst te kunnen verzamelen. Paragnosten zijn in staat inzichten te geven die ondersteunend kunnen helpen in iemand zijn leven. Een paragnost heeft vaak veel levenservaring en een zwaarder leven gehad. Je kunt daarom met elke vraag bij een paragnost terecht, omdat hij zijn levenservaring combineert met zijn paranormale gave.

​Workshops: Zelf energie leren lezen, voelen, verwoorden & onderscheiden?!


Wil jij met een groepje vriendinnen, vrienden, collega´s zelf leren hoe je energie kunt lezen, voelen, verwoorden en onderscheiden. 

En wil je testen hoe groot jullie eigen paranormale gevoeligheid is?

Meld je dan nu aan met minimaal 6 deelnemers. Een leuke en interactieve workshop waarmee je zelf veel meer in jouw eigen gevoel en kracht komt en leert te onderscheiden welke gevoelens van jou zijn en welke van de ander. Niets is immers wat het lijkt. Leer de on-gesproken taal van energie ter verstaan. De wereld van magie en wonderen. Dit is een hele bijzondere workshop. Je zult verstelt staan van wat jullie allemaal zelf kunnen voelen. Maar vooral hoe dit jouw dagelijks functioneren beinvloedt in jouw WELZIJN.


Je zult veel beter gaan begrijpen waarom en waardoor je toch iedere keer weer uit jouw eigen kracht wordt gehaald. Voor meer informatie bel Sonja de Heer :

06-229 27 448

Geleide Meditatie CD: Thuiskomen in jezelf.

Leren van jezelf te houden! Maar hoe doe je dat "in Hemels Naam" ?


Het ontkennen en onderdrukken van negatieve gevoelens & emoties maakt je moe en ziek.

Ben je vastgelopen in een slechte relatie? Voel je je gevangen in een baan waar je geen plezier meer aan beleeft? Drink of eet je teveel? 

Schreeuw je naar je kinderen zonder echte reden? Heb je nog maar een kort lontje? Ben je vol van verdriet over het verlies van een dierbaar persoon? 

===

Vraag om meer 

informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Hartelijk dank voor het contact opnemen met Praktijk Face the Truth Amstelveen/ Sonja de Heer. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht.