Emotional Healing: Natuurlijke (Zelf) Genezing tot stand brengen met 

Sonja de Heer.

Het Proces Healing = Heling

Healing, of in het Nederlands 'heling', is een proces dat gezondheid en welzijn tot stand brengt op ieder niveau van je bestaan: in je lijf, in je emoties, in je denken, in je spirituele beleving, in je energieveld en in het leven dat je voor jezelf hebt gecreëerd. Iedere ziel heeft zijn eigen tijd nodig en ont-wikkelingsproces. Dit is belangrijk.

De één heelt snel bij een doorbraak en bewust inzicht en de ander heelt langzamer        omdat het bewustzijn nog op een andere frequentie ligt. Met mijn energie help ik je        direct naar een hogere frequentie toe.


Wie heelt?

In de breedste zin van het woord is een Healer/ Heler, iedereen die middels zijn of        haar bewuste intentie het zelf genezend vermogen van een ander levend wezen activeert.

Dat kan je oma zijn die een liefdevolle arm om je heen slaat, je vriendin die tijd maakt voor een goed gesprek, een natuurgeneeskundige die de juiste middelen voorschrijft of een arts die de juiste operatie uitvoert. De lijst is eindeloos. 


Maar de term Healer wordt vaker geassocieerd met Sjamanen, Aura Healers, Chakra Healers en andere energie/werkers, die met hun bewuste intentie van hun compassie volle hart, de fysieke manifestatie proberen te veranderen door het energetisch veld achter die manifestatie te beïnvloeden. Hoe je de definitie ook hanteert, realiseer je dat een mens uiteindelijk alleen zichzelf kan helen door zich bewust aan dit proces over te geven en zich open te stellen voor genezing. De zogenoemde "Overgave". Hoe kundig de betrokken professional ook is, het is het zelf genezend vermogen dat aangesproken dient te worden bij de cliënt zelf.


Signaal van de ziel

Ziekte is een signaal van de ziel dat niet alles in het leven van de betrokkene in orde is. Het is een roep om aandacht, de kunst is om uit te zoeken waarvoor. Ziekte bestaat op alle niveau´s tegelijk. Het zit in je lijf als zieke cellen en een zwak immuunsysteem, in je emoties als depressieve buien, in je denken als een negatief zelfbeeld of stemmen in je hoofd die je liever niet hoort, in je spirituele beleving als een gebrek aan vervulling, in je energieveld als haperende meridianen en geblokkeerde chakra´s en in je dagelijks leven als disfunctionele relaties, enz. enz. Het is nooit óf óf, het is altijd én én.


Sonja de Heer Healing hoe werkt het?

Ik haal informatie uit jouw energie door bijvoorbeeld het horen en aanvoelen van jouw stem of door met mijn handen de energie aan te voelen. Ik kan op deze manier aanvoelen in welk gebied van uw lichaam klachten zijn. Mijn lichaam laat mij direct voelen waar uw energie geblokkeerd is en waarom. Dat wat ik kan zien of voelen is informatie op energetische niveau.


Maar het woord healer heeft een veel ruimere betekenis. Ik ontvang voor u ook informatie die kan helpen op zoek te gaan naar de bron van de klacht en de oorzaak. Door waarnemingen ben ik in staat aan de hand van voelen, zien of horen wat er in uw verleden heeft plaatsgevonden waardoor u nu deze klachten heeft.


Dus het vinden van antwoorden over de oorzaak en de bron onder de oorzaak, zodat deze informatie geaccepteerd kan worden om het vervolgens te kunnen transformeren. Het helen gebeurt dus niet alleen op fysiek niveau, emotioneel niveau maar ook op het mentale aspect van de mens, het totaal beeld.


Met behulp van inzichten en het werken van door behandeling ben ik

 in staat blokkades in het lichaam op te lossen. Pijnbestrijding is daarbij mogelijk en soms ook genezing. De beslissing tot genezing ligt niet in handen van mij.


Omdat een healing medium alleen een lichaam is dat informatie en energie doorgeeft vanuit de spirituele wereld ligt de keuze of een persoon wel of niet geneest bij hem of haar zelf. Die keuze wordt mogelijk gemaakt door ‘het lot’, of hogere hand die het medium tijdens het healing proces informatie verschaffen. Tevens heeft ook de verandering die bij een persoon plaats vindt, acceptatie en leerproces invloed op een mogelijke genezing.


Je mag van een healing medium geen medische kennis verwachten. Nu is een healing medium geen arts, dokter of psychiater en hij of zij zal u altijd eerst vragen of u een deskundige bezocht heeft. Zo niet dan zal hij of zij altijd aanraden dit alsnog te doen.

Mijn Helende Handen geven jou liefde en kracht.

Heb je onverklaarbare (chronische) lichamelijke klachten? Zoek je eenheid tussen lichaam en geest?

Wil je eindelijk zijn wie je in wezen werkelijk bent?

Doorbreek dan jouw problemen, patronen en blokkades en word je stralende Zelf!

In mijn praktijk worden fysieke, manuele en energetische behandelingen (healing) gegeven en voor mensen die het willen weten, wordt ingegaan op zaken die we 'tussen hemel en aarde' noemen. Healing betekent letterlijk 'heel worden' en is een bewustwordingsproces, dat de mens in staat stelt om zich nà bewustwording te transformeren, te veranderen.


Ik maak hierbij gebruik van mijn helende handen en zal uw lichaam op veel verschillende plaatsen aanraken en vasthouden. Hierbij is het niet nodig u van uw kleding te ontdoen. Mijn lichaam geeft aan waar ik mijn handen dien te leggen om uw pijn te verlichten, uw energie weer in beweging te brengen en (ZELF) genezing weer mogelijk te maken. We doen dit dus altijd samen. Ik activeer uw emotionele, mentale en fysieke lichaam.


Als je kunt aanvaarden dat er dingen gebeuren, die je niet kunt beïnvloeden, zien of verklaren, kun je openstaan voor Healing. Healing moet je jezelf laten overkomen; oprecht geloven, dat datgene wat er gebeurt goed is voor jou op dàt moment. Tevens zul je zelf mogen ervaren hoeveel liefde, kracht en rust je zult ontvangen via mijn handen. Zoals al aangegeven, word je voorafgaand aan de behandeling altijd gevraagd naar je diepste innerlijke wens. 


Ook als je niet voor dergelijke zaken kunt openstaan, maar jouw lichaam en geest wel graag die liefde, kracht en diepe innerlijke ontspanning willen ontvangen, kun je uiteraard baat hebben bij mijn verschillende behandelingen. Vraag gerust om meer informatie middels het contact formulier of bel mij: 06-229 27 448
Wat is Aroma Therapie?

Aromatherapie is onderdeel van de kruidengeneeskunde en gebruikt de etherische olie van planten als therapeutisch onderdeel bij de behandeling.
De olie werkt bij lichamelijke en psychische klachten en ondersteunt op een holistische wijze bij het zelf-genezend vermogen. 

De reukzenuwen vormen een directe verbinding tussen de buitenlucht en de hersenen waar de geurmoleculen worden verwerkt door de hypothalamus, die een belangrijke rol speelt bij alle emotionele, reproductieve, vegetatieve, hormonale en autonome functies. Het inademen van een geur heeft dus direct invloed op ons gevoel en ons gedrag.


'Het aroma van bloemen en planten communiceert met de essentie van de ziel.


Geuren kunnen je helen

Wat gebeurt er als je in de vroege ochtendzon in een met dauw bestreken dennenbos loopt? Wat ruik je als je diezelfde wandeling in de avond maakt? Het ruikt anders. Welke herinneringen krijg je als een zweem van jasmijn je neus bereikt, of van rozen, hyacinten, appeltaart of vers gebakken brood?


Geuren roepen meteen een emotionele reactie op en je hoeft er niets voor te doen.

De reukzenuwen vormen een directe verbinding tussen de buitenlucht en de hersenen waar de geurmoleculen worden verwerkt door de hypothalamus, die een belangrijke rol speelt bij alle emotionele, reproductieve, vegetatieve, hormonale en autonome functies.

Het inademen van een geur heeft dus direct invloed op ons gevoel en ons gedrag.


Wat is Aromatherapie?

Aromatherapie is onderdeel van de kruidengeneeskunde en gebruikt de etherische olie van planten als therapeutisch onderdeel bij de behandeling. De olie werkt bij lichamelijke en psychische klachten en ondersteunt op een holistische wijze bij het zelf-genezend vermogen. Iedere olie heeft namelijk een specifieke heilzame vibratie en deze frequentie helpt de mens om zijn innerlijke balans te corrigeren.


De essences van de planten ontstaan in de minuscule vetkliertjes in de stam, de stengel, de bladeren, bloemen, zaden en vruchten, in het hout, de wortels, de bast en de hars van bomen en planten. Iedere essence heeft een eigen karakteristieke geur en kleur. Deze essences kunnen uit de planten worden geoogst door ze te persen of door ze te verhitten. De zuivere etherische olie ontstaat uit destillatie. Bij een behandeling van Aromatherapie is het deze unieke vibrerende energie en medicinale werking die wordt overgebracht op de te behandelen persoon.


De werking van deze vibrerende energie is gebaseerd op de Universele Wet van Aantrekkingskracht: het gelijke trekt het gelijke aan. Net als alles in de natuur hebben wij ook een eigen energieveld of aura (elke lichaamscel straalt energie uit), en in ons lichaam lopen allerlei energiebanen, die weer verbonden zijn de Aarde. We noemen die transportkanalen voor krachtige Universele Levensenergie ook wel Chi lijnen, meridianen of levenskracht lijnen.


Deze kanalen kunnen door ziekte of stress verstopt of geblokkeerd raken, waardoor men onbalans ervaart. Een essentiële olie met de juiste frequentie kan zo’n blokkade dan weer opheffen. Hierdoor stroomt de levensenergie weer rijkelijk en vrij door het lichaam en herstelt onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zo draagt Aromatherapie bij aan een optimale en evenwichtige balans.


Toepassingsgebieden:

Aromatherapie kun je op veel orgaansystemen van lichaam en geest toepassen. De meest geschikte behandelgebieden zijn de huid en het haar, de spieren en gewrichten, de spijsvertering, het urogenitale systeem, het hart en vaatstelsel, de luchtwegen en het zenuwstelsel (psychische klachten).

Familie opstellingen werken helend.

Een doeltreffende methode om kinderen, jongeren en volwassen mensen te helpen.

Systemisch werk


Niemand staat op zichzelf. Iedereen maakt onderdeel uit van een systeem: het gezin, een organisatie, school, etc. Vooral de familiesystemen van onze vader en moeder en de verbinding van deze twee hebben vaak een grote invloed op ons functioneren. Eveneens bepalen ze mede de manier waarop we onze eigen 

kinderen opvoeden. De personen die deel uitmaken van dit familiesysteem beïnvloeden elkaar continu, bewust en onbewust. Systemisch werk heeft tot doel deze beïnvloeding en de patronen die daarbij horen zichtbaar te maken. De werkelijkheid zien zoals die is, dat geeft verandering.

Loop je regelmatig tegen dezelfde thema's aan in je leven en kom je maar niet tot een oplossing? Zet dan, net als in een word document, de onderwaterknop van je leven eens aan! Je krijgt in deze workshop een diep inzicht in de onbewuste patronen die soms wel door generaties heen worden overgedragen. Opstellingen kunnen duidelijkheid geven over verschillende uiteenlopende thema’s met als resultaat het kunnen loslaten van oude problemen, helderheid krijgen in het leven, de eigen plek vinden en het hebben van evenwichtige en bevredigende relaties.


Welke thema’s kun je opstellen

Ieder denkbaar thema, vraag, probleem of verlangen kan opgesteld worden (vooral die, die zich blijven opdringen)!


‘Niet lekker in je vel zitten’:

Diepe onverklaarbare emoties; angst, schuldgevoelens, boosheid, verdriet, onzekerheid, faalangst, patronen die zich steeds herhalen, geen voldoening in het leven vinden, je ‘draai’ niet vinden, te groot of te weinig verantwoordelijkheidsgevoel, gedragsproblemen, leerproblemen


Relationele problemen:

Relaties met een partner, met ouders, broers of zussen, kinderen,bindingsangst, onbevredigde relaties, niet de juiste partner kunnen vinden, echtscheiding, verlies van geliefde, niet kunnen loslaten van ex-partner, afwezigheid van een of beide ouders, strijd tussen ouders/kinderen/(ex-)partners


Medische klachten:

Lichamelijke en psychische, depressie, vermoeidheid, onvruchtbaarheid, allergieën, suïcidale gevoelens, eetproblemen, adhd/add, autisme


Identiteit:

Seksuele geaardheid, culturele achtergrond, adoptie, biologische ouders, belangrijke beslissingen m.bt. leven en dood, werk/ontslag, blokkeren van succes, financiën, schoolkeuze


Voor wie

De workshop is voor iedereen geschikt, je hoeft geen enkele ervaring te hebben met deze manier van werken (in het geval je twijfelt of deze methode passend is voor jou; meldt je eerst aan als representant).

Het enige wat je nodig hebt is een open houding!

Mijn helende kracht voor jouw dier!

Ik maak contact met jouw zieke dier.

Het emotionele lichaam van het dier vertelt mij waar de pijn zit en waar de energie in het lichaam niet stroomt. Het dier zal mijn handen zoeken met het zieke en of pijnlijke gedeelte van het lichaam. Mijn handen geven het dier kracht, liefde, heling en rust om 

het "zieke" deel in het lichaam weer beter te kunnen maken. Het zelf helende vermogen van het dier wordt door mijn helende handen en energie weer geactiveerd. Dit is een proces. Het geeft het dier direct pijn verlichting in het moment. Het verzwakte dier krijgt de energie om zelf weer te herstellen. Het ligt er wel aan hoe ziek en verzwakt het dier al is. Soms heeft het geen zin om een dier te laten leven terwijl het juist rust en liefde nodig heeft om te mogen sterven. 

Vraag om meer 

informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Hartelijk dank voor het contact opnemen met Praktijk Face the Truth Amstelveen/ Sonja de Heer. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht.