Praktijk Face The Truth Amstelveen:

Sonja de Heer is een specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van het HSP, HIP en Super Natural mensen en kinderen. 

Hoog gevoeligheid is géén ziekte maar wel een hele opgave om mee te leven en te leren gebruiken als "GAVE".


Veel kinderen worden onterecht bestempeld als AD(H)D, Autist, Borderliner of erger.

Doordat deze kinderen en veelal hun ouder(s ) stiekem ook heel veel kunnen voelen gaan ze "Gedrag" en "WELZIJN" verstoringen vertonen waar veelal niemand raadt mee weet. WE geven onze kinderen vaak onnodig medicijnen die "het werkelijke probleem" in het geheel niet aanpakken maar juist "verergeren". Het kan echt anders. Er is een "vergeten natuurlijk medicijn" en dus oplossing voor deze uiterst gevoelige kinderen.


Het kind raakt bang voor "overweldigende" vooral negatieve emoties of harde geluiden als ruzie.

Het stelselmatig "onderdrukken" van AL deze negatieve gevoelens leidt tot "grote" verstoringen in ENERGIE. Dit wordt kenbaar gemaakt in "probleem" gedrag en "verstoord" welzijn. Ik "vertaal" deze geblokkeerde energie van kind naar ouder en terug wat er op een dieper niveau gecommuniceerd wilt worden. 


Zo gaan we het kind en de ouder "verstaan" en begrijpen wat er nu eigenlijk ECHT aan de hand is in dit hele Energie Systeem van het hele gezin. Veelal speelt er al generaties lang een grote Angst voor "vervelende" gevoelens. Het altijd maar sterk moeten zijn en rustig en beheerst. 


Toch laat het kind vaak het tegenovergestelde zien. Het kind maakt onderdeel uit van een Energie systeem waarin het geboren is. Zowel de Liefde, de PIJN en de Angst welke aanwezig was tijdens en na de geboorte. Dit is van zeer grote invloed op het HOOGGEVOELIGE, HOOG BEGAAFDE en PARANORMAAL GEVOELIGE KIND. Een instabiele omgeving doet het kind wankelen en bang worden voor al deze "spanningen" en dus gevoelens. Sonja is zelf expert op hebt gebied van HOOG Sensitieve Kinderen. Ze is zelf HSP, Hoog begaafd en Paranormaal gevoelig. Zij heeft van haar "opgave" haar "gave" gemaakt. van Lijden naar Leiden. Maar hoe?