Emotional Healing: Aura & Chakra Reading door Paragnost Sonja de Heer.

Voor wie? voor mannen, vrouwen, kinderen.  (Reading ook mogelijk via SKYPE)

Ik lees jouw aura en lichamelijke energie


In één sessie krijg je duidelijkheid over wie jij bent en wat je beweegredenen zijn. Waarom doe jij de dingen zoals je ze doet en wat weerhoudt jou om je volle potentie te leven?


In één sessie weet je wat je talenten zijn, waar je richting ligt en waar je valkuilen liggen. Je krijgt handvatten mee om die valkuilen te dempen en je potentie te leven.

  We hebben allemaal onze persoonlijke talenten. Hoe zit dat bij jou?

  Kèn jij je talenten? Zit daar nog een rem op? Of een blinde vlek?


  Zoek jij naar helderheid en concrete handvatten voor de volgende punten:

  •Bevind je je op een kruispunt van wegen?

  •Heb je het gevoel dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt?

  •Zoek je meer richting in leven en werk?

  •Twijfel je over de juiste volgende stap?

  •Wil je meer plezier en vreugde ervaren in je leven?

  •Zit je meer in je hoofd dan in je hart?

  •Lijkt jouw persoonlijke ontwikkeling te stagneren?

  •Neem je je van alles voor, maar ontbreekt de actie?

  •Heb je moeite met keuzes maken en twijfel je?

   Ik haal informatie uit alle energie in jouw lichaam maar ook die om jou heen is en uit      voorwerpen. Deze energie vertaald ik in woorden, beelden, inhoud en mogelijk een        ondersteunende boodschap. Zo ben ik heel goed in staat om aan de hand van jouw        stem, of horen van een naam, informatie van jou te ontvangen en analyseren maar      deze analyse is bijvoorbeeld ook heel goed mogelijk aan de hand van een trouwring of    foto, het zogenoemde foto lezen. ( = Psychometrie). Lees onderaan.

  Met alle verkregen informatie in combinatie met levenservaring ben ik goed in staat      jouw situatie te analyseren en kan vandaar uit adviseren en een verwachting              uitspreken.

  Ik ben met name erg goed in het analyseren van het karakter, emotionele                  gebeurtenissen en aanwezige talenten. Kortom ik kan u inzichten, advies en                vooruitzichten verschaffen.

  Ik voorspel geen gebeurtenissen in de toekomst en maakt geen contact met              overledenen. Soms gebeurd mij dit wel als het echt noodzakelijk is om een bepaalde      boodschap te horen. Ik kan dit niet op verzoek! Het overkomt mij als dit nodig mocht    zijn voor genezing.

Ik lees jouw Chakra's. Jouw chakra's ontcijferd.

Jouw chakra's vormen een menselijk energiesysteem die vitale levenskracht kunnen geven of blokkeren. 

In een reading kijk ik voornamelijk naar het energiesysteem/uitstraling en luister naar    mijn gevoel, mijn lichaam. Aura en chakra's stralen een bepaald licht met specifieke        kleuren uit. Je aura staat voortdurend in wisselwerking met die van een ander. Aura's    kunnen ook beïnvloed worden door bepaalde energieën van de omgeving of door de  stemming van degene met wie je in contact bent. De aura geeft niet alleen het wezen van de betrokkene weer, maar bovendien zijn huidige emotionele gesteldheid, zijn gedachten, angsten en wensen.


 Een blokkering in de energiestroom van de chakra's, of een overlading met energie prikkels, kan tot onevenwichtigheid en disharmonie leiden. En omdat deze energieën positief of negatief, opwekkend of afmattend kunnen werken, is het interpreteren van de aura noodzakelijk voor het verbeteren en bevorderen van de gezondheid en het innerlijke evenwicht in mens, kind en dier.


Energetische Body Scan: 


Wil jij weten welke chakra's bij jou geblokkeerd zitten? En hoe dit van invloed is op jouw dagelijks functioneren maar ook op jouw fysieke, mentale en emotionele en spirituele gezondheid. Vraag een Chakra reading aan. Ik kan al jouw mentale, emotionele en fysieke blokkades voelen waardoor jouw energie systeem geblokkeerd is en raakt.


Daarnaast krijg je advies wat jij kunt veranderen om deze blokkades in jezelf te kunnen opheffen en weer te laten stromen. Tevens kan ik je helpen deze chakra's  weer in balans te leren brengen en nieuwe keuzes te maken in jouw eigen leven. Vaak doen we alleen maar dingen die ons energie kosten en te weinig dingen die ons energie opleveren. Vitale Levens Energie kan uitgeput raken.


Zodat jij zelf, jouw partner, kind(eren) of vrienden weer innerlijk gezond kunnen worden. Eenieder zal meer innerlijke rust, liefde, vreugde en lichamelijke gezondheid ervaren als deze blokkades in het Chakra systeem worden geheeld doordat het zelfhelend vermogen wordt hersteld. 

Familie opstellingen.: ik lees het systeem

Een doeltreffende methode om kinderen, jongeren en volwassen mensen te helpen.

Systemisch werk

Niemand staat op zichzelf. Iedereen maakt onderdeel uit van een systeem: het gezin, een organisatie, school, etc. Vooral de familiesystemen van onze vader en moeder en de verbinding van deze twee hebben vaak een grote invloed op ons functioneren.        


Eveneens bepalen ze mede de manier waarop we onze eigen kinderen opvoeden. De personen die deel uitmaken van dit familiesysteem beïnvloeden elkaar continu, bewust  en onbewust. Systemisch werk heeft tot doel deze beïnvloeding en de patronen die daarbij horen zichtbaar te maken. De werkelijkheid zien zoals die is, dat geeft  verandering.


Loop je regelmatig tegen dezelfde thema's aan in je leven en kom je maar niet tot een oplossing? Zet dan, net als in een word document, de onderwaterknop van je leven eens aan! Je krijgt in deze workshop een diep inzicht in de onbewuste patronen die soms wel door generaties heen worden overgedragen. 


Opstellingen kunnen duidelijkheid  geven over verschillende uiteenlopende thema’s met als resultaat het  kunnen loslaten van oude problemen, helderheid krijgen in het leven, de eigen plek     vinden en het hebben van evenwichtige en bevredigende relaties.


 Welke thema’s kun je opstellen

  Ieder denkbaar thema, vraag, probleem of verlangen kan opgesteld worden (vooral die dingen die zich blijven opdringen)!


  ‘Niet lekker in je vel zitten’:

  Diepe onverklaarbare emoties; angst, schuldgevoelens, boosheid, verdriet, onzekerheid,    faalangst, patronen die zich steeds herhalen, geen voldoening in het leven vinden, je ‘draai’ niet vinden, te groot of te weinig verantwoordelijkheidsgevoel, gedragsproblemen, leerproblemen


 Relationele problemen:

  Relaties met een partner, met ouders, broers of zussen, kinderen, bindingsangst,          onbevredigde relaties, niet de juiste partner kunnen vinden, echtscheiding, verlies van geliefde, niet kunnen loslaten van ex-partner, afwezigheid van een of beide ouders, strijd tussen ouders/kinderen/(ex-)partners


 Medische klachten:

  Lichamelijke en psychische, depressie, vermoeidheid, onvruchtbaarheid, allergieën,          suïcidale gevoelens, eetproblemen, adhd/add, autisme


 Identiteit:

 Seksuele geaardheid, culturele achtergrond, adoptie, biologische ouders, belangrijke      beslissingen m.b.t. leven en dood, werk/ontslag, blokkeren van succes, financiën, schoolkeuze  Het enige wat je nodig hebt is een open houding!

Ik lees de energie van jouw dier!

Ik maak contact met jouw zieke dier.

Het emotionele lichaam van het dier vertelt mij waar de pijn zit en waar de energie in het lichaam niet stroomt. Het dier zal mijn handen zoeken met het zieke en of pijnlijke gedeelte van het lichaam.

Mijn handen verlichten direct de pijn en geven energie aan het lichaam.. Ik werk met de universele levensenergie van hart en geest. 

Super Natural. 

Mijn handen geven het dier kracht, liefde, heling en rust om het "zieke" deel in het          lichaam weer beter te kunnen maken. Het zelf helende vermogen van het dier wordt    door mijn helende handen en energie weer geactiveerd. Dit is een proces. Het geeft      het dier direct pijn verlichting in het moment. Het verzwakte dier krijgt de energie om    zelf weer te herstellen. Het ligt er wel aan hoe ziek en verzwakt het dier al is. Soms heeft het geen zin om een dier te laten leven terwijl het juist rust en liefde nodig heeft om te mogen sterven.

Vraag om meer 

informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Hartelijk dank voor het contact opnemen met Praktijk Face the Truth Amstelveen/ Sonja de Heer. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht.