The Secrets of Emotional Healing for Yourself and Your Team!


Training: De kracht van Innerlijk Leiderschap : Emotional Intelligence ( EQ) Praktijk Face The Truth Amstelveen docent Sonja de Heer


Wilt U als Werkgever ook het aantal ziekmeldingen op jaarbasis direct terugdringen en liever voorkomen? Wilt U geld besparen en uw energie positief gebruiken?


Betaald u zich blauw aan "zieke" werknemers die uitvallen door:

Persoonlijke problemen, werkdruk, stress, Emotionele Onderdrukking, Ontkenning, De-Pressie, Burn Out, (Faal) angst stoornissen, (Arbeids) conflicten op de werkvloer. etc.

Waarom pas een Personal Health Coach inschakelen als Uw werknemer al reeds ernstig ziek is? (Reactief)

Met de kennis welke U via mijn website ter beschikking staat zult U van mij mogen aannemen hoe belangrijk onze "EMOTIONELE GEZONDHEID IS" en hoeveel invloed dit heeft op ons dagelijks "FUNCTIONEREN", "PRESTEREN', "ONS LICHAAM", "ONZE OMGEVING", ONZE GEEST, "ONS WEL-ZIJN". en "WEL-BEVINDEN".


Wilt U uzelf veel hoge kosten besparen en het ziekteverzuim in uw bedrijf terugdringen?

Schakel mij dan Pro-actief in, als Uw Personal Health coach en dat van uw team. Succes gegarandeerd.


Direct naar de kern/oorzaak

Ik ben jarenlang getraind in het opsporen, door en voorvoelen van , ervaren, vertalen, Uitspreken en Helen van Mentale & Emotionele Triggerpoints, blokkades en patronen in mens en kind. Tevens voel ik als specialist op dit gebied direct aan wat de diepere oorzaak is en waar dus de oplossing van het feitelijke probleem ligt. Zo werk ik snel en efficiënt naar de kern toe. "Niets is immers wat het lijkt". Zo binnen zo buiten. Authentiek Innerlijk Leiderschap is de ware kracht en het succes van de Onderneming. Daar waar de leider niet in contact staat met zijn/haar eigen gevoelens/emoties/drijfveren is deze niet in staat om in werkelijk contact te maken met de ander. Een groep functioneert pas als ieder Individu zich gezien, gehoord, gesteund en gewaardeerd voelt puur om zijn/haar eigen bijdrage aan het grotere geheel. Ook de leider kan pas functioneren als zijn/haar persoonlijke ontwikkeling voorop blijft staan. Zo binnen/ Zo buiten.


Meer aandacht, tijd en ruimte maken voor: Emotionele Heling is pure noodzaak! Waarom?

Eén van de meest belangrijke aspecten van mens zijn is het feit dat we, de hele dag door , gevoelens hebben. En toch, is het zeldzaam te noemen dat wij op een gezonde manier met al onze emoties/gevoelens kunnen dealen.


Er zijn maar weinig mensen die in hun vroege jeugd geleerd hebben hoe ze dit het beste konden doen.

De meeste van ons hebben geleerd veel van hun negatieve gevoelens/ emoties in te slikken, onderdrukken, inhouden, negeren of af te reageren. Hoe langer we deze emotionele en mentale pijn verbergen, onderdrukken en/ of negeren hoe groter de lading wordt en hoe hoger de kans op lichamelijke ziekten. Emoties/Gevoelens willen ervaren worden. Het is een energie die wil stromen. Net als positieve gevoelens willen negatieve gevoelens ook gewoon ervaren en geleefd worden. Alleen dit maakt ons "Echt" en "Heel".


Een teveel aan prikkels/ stress factoren bv. op de werkvloer, in het gezin en of omgeving maken ons mensen moe en ziek! indien we niet tijdig deze energie kunnen verwerken en transformeren.


indien wij niet een gezonde manier aanleren om met al onze ervaringen, trauma's, gevoelens en emoties om te gaan. Er zijn verschillende manieren hoe wij deze kunnen uiten, ontladen en ervaren. Toch wil bijna 98 % van de bevolking deze "vervelende" gevoelens liever niet voelen en ervaren. We kroppen ze liever op, doen alsof ze ons niet "raken" of proberen deze te ontlopen. Echter de gevoelens van het hart kunnen niet worden genegeerd. Want dit drukt direct zijn stempel op het ervaren van onze positieve gevoelens. Hoe meer negatieve gevoelens ik weg druk of inslik hoe minder positieve gevoelens ik echt nog kan ervaren binnenin mijzelf. Dit wordt zichtbaar in de ogen, de spiegels van de ziel, jouw gezicht, uitdrukking, lichaamshouding en energie welke om jou heen hangt.


Op de werkvloer kunnen er tal van spanningen/ stress factoren meespelen. Het is dan ook van het allergrootste belang dat eenieder zich bewust leert worden in het team/bedrijf : welke Effect men op elkaar heeft en hoe dit nu eigenlijk echt komt.?

Daar waar het probleem ontstaat ligt zelden ook de oplossing. Vaak ligt er een diepere kwetsuur aan ten grondslag. Alles wat er in die buitenwereld spaak loopt of niet lekker loopt vindt zijn oorsprong en dus oorzaak terug in de relatie welke we tot ons zelf hebben.


Daar waar we geen verbinding hebben met onze eigen kwetsbare gevoelens/ emoties en pijn uit ons eigen leven, zullen we ook geen verbinding kunnen maken met het hart van onze collega's. Innerlijk leiderschap verkrijgen en dus kennis over de eigen denk & gevoelswereld en beleving levert direct groei op in verbinding tot de mensen om je heen.

Toch besteden werkgevers maar weinig tot geen aandacht aan de persoonlijke innerlijke belevingswereld. Immers een leider hoort sterk te zijn en slim. Zijn/haar kwetsbare kant opzoeken, toelaten en uitspreken wordt gezien als een teken van zwakte. ( Men drijft meer op IQ dan op EQ).


Leading with Great Emotional Intelligence (EQ) is het geheim van een succesvolle onderneming.

Een leider die zichzelf emotioneel heel goed kent en durft te laten kennen zal zich op dieper niveau ook veel makkelijker kunnen verplaatsen in de werknemers en makkelijker dingen van ze gedaan krijgen. Immers hij/ zij kent zich zelve. Een goed voorbeeld "ZIJN".


Een innerlijke Leider weet wat er nodig is op de werkvloer en waarom.

Deze persoonlijke aandacht voor privé stress en werkstress ont- wikkelt en ver-licht de persoon. De persoon gaat zich gezien, gehoord, gesteund, begrepen en geliefd voelen. Gezondheid is een goede relatie te hebben tussen jou en je lichaam, geest en hart. Als de Leider en de werknemers geleerd hebben hoe ze met al hun opgeslagen angsten, pijn, frustraties, verdriet uit het verleden kunnen omgaan en ontladen, wordt het probleem in het Hier en Nu direct opgelost. Immers de weg is weer vrij voor het ervaren van de positieve emoties als vreugde, spirit, enthousiasme, concentratie, creatief denken, gericht op oplossingen, kracht, passie, innerlijke vrede.


Dit heeft direct een positief Effect op de bedrijfsresultaten, vermindert de stress van zowel Leider als werknemers

( welke niet alleen werk gerelateerd zijn/waren maar ook privé) en maakt de weg vrij voor een plezierige samenwerking, betere inzet en ook persoonlijk succes voor iedereen. Win-Win. Zo binnen zo buiten. Dat wat de buitenwereld je laat zien dus ook in het bedrijf, thuis in het gezin of in je vrienden kring? het is altijd een uitnodiging tot Innerlijke groei. Daar waar jouw eigen weerstand ligt is een spiegel tot innerlijke groei en rijp voor persoonlijke ont-wikkeling. ( alle oude wikkels rondom je hart helen welke uit jouw eigen verleden stammen is een pure noodzaak om emotionele intelligentie te verkrijgen. Ik leer jou en je team hoe?

Vraag een training of lezing "Emotionial Intelligence" op maat aan:

Klik onderstaand filmpje: Leading with great Emotional Intelligence course

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dankjewel dat je contact hebt opgenomen met Praktijk Face the Truth/ Sonja de Heer. We zullen zo spoedig mogelijk reageren op jouw bericht.